Klinikkens fokus

Klinikkens fokus

 

 

Tid som patient

 

Som patient er det vigtigt at der er tid til dig. Efter din første session, vil behandlingerne have en times varighed. Mærker du, at der er behov for mere tid i dine behandlinger, så er det muligt at få en Udvidet behandling som varer halvanden time. Dette kan bruges til at komme dybere ned i ro, få mere sparring, øvelser eller hvad end du har brug for den dag du kommer til din behandling. Udvidet behandling skal bestilles i forvejen.

 

Der vil ved hver behandling blive fulgt op på dig, og hvordan det er gået siden sidst du var i klinikken. Der er tid og rum til at blive lyttet til, samt mulighed for at tale om de spørgsmål eller bekymringer man kan bære på.

 

Fokus på dig

 

Der er kun én patient ad gangen inde til behandling. Det vil sige, at fokus er på dig og din tid. I en skræddersyet behandling, kan det svinge fra gang til gang, hvordan behandlingen skal sammensættes, og dette er der mulighed for. 

 

Kommunikation

 

Har du spørgsmål, bekymringer eller behov for sparring er det muligt at inddrage mig. Under et behandlingsforløb kan der opstå mange tanker, og alt efter hvad du kommer med, kan der derved være behov for at dele dette. Vice versa kommunikerer jeg til dig, fra start til slut, så du er bedst muligt klædt på med information til at få det bedre.

 

Oplysning

 

Alternativ behandling kan være en ny verden for mange, samt behandlingsmetoderne kan være nye for dig. Det er altid muligt at stille spørgsmål omkring dine behandlinger, men også til kroppen, psyken - sammenhængen mellem de to og hvad der egentlig sker, når vi går i gang med at behandle dig med for eksempel akupunkturnåle. Jeg har altid set uddannelse som den bedste hjælp til selvhjælp, og det betyder selvfølgelig at min filosofi er, at jo mere bevidste vi bliver, jo bedre kan vi hjælpe os selv på vej.

 

Der er ligeså brochurer i klinikken , som du altid er velkommen til at tage med hjem. Efter din første behandling får du en pjece omkring, hvad du kan forvente at mærke og retningslinjer efter denne behandling. I klinikken finder du også brochurer skrevet om forskellige emner, samt du kan blive oplyst om produkter, kosttilskud, kost og homøopatisk medicin såfremt du ønsker dette.

 

En second opinion

 

Som alternativ behandler, med både komplementær og alternativ uddannelse, ser jeg ofte de ubalancer du kommer med, fra en ny vinkel. Nogen har været hele systemet igennem, uden at finde ud af hvad som er årsagen til en eller flere ubalancer. I klinikken får du en sammensmeltning af vestlig og østlig tankegang samt den nyeste forskning som giver os muligheden for at se dine ubalancer fra en ny vinkel, og derved muligvis gribe det helt anderledes an end gjort før.

 

Skræddersyet behandling uden bivirkninger

 

Alle behandlingsformer der bruges i klinikken, er uden bivirkninger, men støtter/vækker kroppens egne ressourcer til at arbejde med det som den af en eller flere årsager, er bremset i. Udover, at vi ikke belaster kroppen yderligere, fortæller vi også både vores sind og fysik, at vi godt selv kan stå for en regenerering og derved styrkes vores selvbevidsthed og evne til selv, at arbejde med de udefrakommende faktorer, som vi bydes gennem livet.

 

 

 

Line Simonsen Akupunktur - Østre Allé 6, 9530 Støvring - Tlf. 5377 2925